Λογιστικές Υπηρεσίες

e1 2014

Λογιστική παρακολούθηση, ενημέρωση & έλεγχος βιβλίων επιχειρήσεων, oργάνωση & επίβλεψη λογιστηρίου, σύσταση εταιρείας, cash flow, φοροτεχνικές υπηρεσίες, υποβολή φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος, υπηρεσίες μισθοδοσίας
Περισσότερα...

Νομικές Υπηρεσίες

Ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό δίκαιο, ιατρική ευθύνη, κατασχέσεις, αποζημειώσεις, ρύθμιση οφελών, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, δάνεια, πιστωτικές κάρτες, ποινικό δίκαιο, οικογενειακό δίκαιο, διαζύγια, διατροφές, επιμέλεια ανηλίκων
Περισσότερα...

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

consultants-03

ΕΣΠΑ, Επιχειρηματική Ανάπτυξη, Μέτρηση επιχειρησιακής απόδοσης, Μελέτες Σκοπιμότητας Βιωσιμότητας, Επιχειρηματικά Σχέδια, Ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης (ISO, ΕΛΟΤ κλπ), Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας
Περισσότερα...

Επικαιρότητα - Τελευταίες ειδήσεις

ΓΓΠΣ:Ενημέρωση εφαρμογής ΜΥΦ

(Ενημέρωση εφαρμογής ΜΥΦ 22/09/2016):

Περισσότερα...

Στο ειδικό καθεστώς επιβολής Φ.Π.Α. επί «περιθωρίου κέρδους» μπορούν να ενταχθούν τα «μεταχειρισμένα εξαρτήματα (ανταλλακτικά) αυτοκινήτων οχημάτων».

Σύμφωνα με τις προτάσεις του Γενικού Εισαγγελέα YVES BOT της 22ας Σεπτεμβρίου 2016, για την έκδοση προδικαστικής αποφάσεως στην παραπομπή υπόθεσης για διευκρίνηση του εάν τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων οχημάτων μπορούν να χαρακτηριστούν ως «μεταχειρισμένα αγαθά», προτείνει πως πρέπει να εφαρμοστεί το ειδικό καθεστώς «περιθωρίου κέρδους» στα μεταχειρισμένα αυτά αγαθά,

Περισσότερα...

Οι νέες αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας - Ποιοι επιβαρύνονται

Στην τελική ευθεία επεξεργασίας των προτάσεων ειδικής επιτροπής για τον καθορισμό των τελών κυκλοφορίας που θα πληρώσουν φέτος οι φορολογούμενοι για το 2017.

Περισσότερα...

Φοροδιαφυγή - σοκ: Καφετζής με περιουσία 3,5 εκατ. ευρώ και συνταξιούχοι με... τρελές καταθέσεις

Αποκαλυπτικά στοιχεία για το μέγεθος της φοροδιαφυγής και για περιπτώσεις που εξοργίζουν, φέρνει στη δημοσιότητα το Εθνος της Κυριακής. Το ΣΔΟΕ προχωρά μέσω του Elenxis, στην πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε στοιχείο αναζητήσουν.

Περισσότερα...

«Ξαφνικός θάνατος» για 1 στις 5 υπερχρεωμένες

Η τελική πρόταση για τη ρύθμιση χρεών. Η μελέτη βιωσιμότητας «κλειδί» για την ένταξη στο νέο νόμο ρύθμισης του συνόλου των χρεών (εφορία, Ταμεία, τράπεζες, προμηθευτές). Οι τέσσερις κατηγορίες επιχειρήσεων και η διαδικασία. Οι διαφορές με τον προηγούμενο νόμο.

Περισσότερα...

Αναδρομική φορολογική απειλή για τις συναλλαγές ακινήτων σε βάθος 15ετίας

Μπορεί ακόμα και το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών, μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, να έδινε δάνειο για την αγορά κατοικίας στους δημοσίους υπαλλήλους, χρηματοδοτώντας ακόμα και το πέραν της αντικειμενικής αξίας τίμημα, τα λεγόμενα "μαύρα", ωστόσο τώρα όσοι πούλησαν σπίτια –ακόμα και σε υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών– κινδυνεύουν να βρεθούν αντιμέτωποι με κατηγορία για φοροδιαφυγή.

Περισσότερα...

Σύγχυση και ανατροπές στις εισφορές χιλιάδων εργαζομένων με δελτίο

Στον «αέρα» βρίσκεται ο τρόπος υπολογισμού, η τακτικότητα των πληρωμών και η απεικόνιση του ασφαλιστικού χρόνου που προκύπτει από το νέο σύστημα εισφορών, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή από 1ης Ιανουαρίου 2017 και αφορά εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και μισθωτούς που αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών.

Περισσότερα...

Με το ένα πόδι εκτός ελληνικού προγράμματος το ΔΝΤ

Τη μείωση των φόρων, του χρέους αλλά και των υφισταμένων συντάξεων ζήτησε η εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην τρόικα Ντέλια Βελκουλέσκου κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με εκπροσώπους του Τύπου το απόγευμα της Παρασκευής.

Περισσότερα...