Λογιστικές Υπηρεσίες

e1 2014

Λογιστική παρακολούθηση, ενημέρωση & έλεγχος βιβλίων επιχειρήσεων, oργάνωση & επίβλεψη λογιστηρίου, σύσταση εταιρείας, cash flow, φοροτεχνικές υπηρεσίες, υποβολή φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος, υπηρεσίες μισθοδοσίας
Περισσότερα...

Νομικές Υπηρεσίες

Ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό δίκαιο, ιατρική ευθύνη, κατασχέσεις, αποζημειώσεις, ρύθμιση οφελών, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, δάνεια, πιστωτικές κάρτες, ποινικό δίκαιο, οικογενειακό δίκαιο, διαζύγια, διατροφές, επιμέλεια ανηλίκων
Περισσότερα...

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

consultants-03

ΕΣΠΑ, Επιχειρηματική Ανάπτυξη, Μέτρηση επιχειρησιακής απόδοσης, Μελέτες Σκοπιμότητας Βιωσιμότητας, Επιχειρηματικά Σχέδια, Ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης (ISO, ΕΛΟΤ κλπ), Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας
Περισσότερα...

Επικαιρότητα - Τελευταίες ειδήσεις

«Ψήλωσε» το φέσι του δημοσίου προς τους ιδιώτες

Ρευστότητα 7,220 δισ. στερεί από την πραγματική οικονομία το δημόσιο. Τον Ιούνιο τα χρέη του προς τον ιδιωτικό τομέα αυξήθηκαν στα 5,909 δισ. Παράλληλα οι εκκρεμείς επιστροφές φόρου ανήλθαν στα 1,311 δισ. ευρώ.

Περισσότερα...

Αργεί ακόμη το ν/σ για το πλαστικό χρήμα

Μετά το νομοσχέδιο για την εθελοντική αποκάλυψη των αδήλωτων κεφαλαίων, και το νομοσχέδιο για την επέκταση των πληρωμών με πλαστικό χρήμα δεν πρόκειται τελικά να κατατεθεί στη Βουλή πριν κλείσει για καλοκαίρι.

Περισσότερα...

Τι προβλέπει ο Αναθεωρημένος Κώδικας Δεοντολογίας των Τραπεζών (ΚΔΤ)

Περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με τον αναθεωρημένο κώδικα δεοντολογίας τραπεζών δίνει το Υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης με ανακοίνωσή του.

Περισσότερα...

Πότε και υπό ποιες συνθήκες θα μπαίνει 48ωρο «λουκέτο» για μη έκδοση αποδείξεων

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή για το κλείσιμο των καταστημάτων για 48 ώρες για μη έκδοση αποδείξεων.

Περισσότερα...

Περισσότερες αφίξεις αλλά το ταμείο είναι μείον στην τουριστική βιομηχανία

Χειρότερα οικονομικά αποτελέσματα αναμένεται να παρουσιάσουν τη φετινή χρονιά οι τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας σε σχέση με το 2015, παρά τη θετική εξέλιξη που εμφανίζουν στην αιχμή της σεζόν οι διεθνείς αφίξεις.

Περισσότερα...

Ποιοι δικαιούνται το επίδομα αλληλεγγύης

Με τη συμπλήρωση των 67 ετών θα έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης στον ΟΓΑ για τη χορήγηση Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ύψους 360 ευρώ, οι ανασφάλιστοι, σύμφωνα με υπουργική απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Εργασίας Αν. Πετρόπουλος και η οποία καθορίζει τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι δικαιούχοι και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Περισσότερα...

Οκτώ αλλαγές φέρνουν οι νέοι κανόνες για τα «κόκκινα» δάνεια

Ουσιαστικές διαφορές έχει για τον δανειολήπτη ο νέος Κώδικας Δεοντολογίας για τη ρύθμιση δανείων –σε σχέση με τον προηγούμενο– που σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομίας ενισχύει τα δικαιώματα των δανειοληπτών, εξασφαλίζει μεγαλύτερη διαφάνεια και ενδυναμώνει τα εργαλεία και τις διαδικασίες που οδηγούν σε ρυθμίσεις.

Περισσότερα...

15515: Ο σούπερ αριθμός της Εφορίας

Ένα βήμα μπροστά έχουν φέρει η τεχνολογία και οι νέοι άνθρωποι την Εφορία στη χώρα, που φιλοδοξεί σε λίγα χρόνια να γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονική, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία του φορολογουμένου στα γκισέ και στα γραφεία των ΔΟΥ.

Περισσότερα...