Λογιστικές Υπηρεσίες

e1 2014

Λογιστική παρακολούθηση, ενημέρωση & έλεγχος βιβλίων επιχειρήσεων, oργάνωση & επίβλεψη λογιστηρίου, σύσταση εταιρείας, cash flow, φοροτεχνικές υπηρεσίες, υποβολή φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος, υπηρεσίες μισθοδοσίας
Περισσότερα...

Νομικές Υπηρεσίες

Ενοχικό δίκαιο, κληρονομικό δίκαιο, ιατρική ευθύνη, κατασχέσεις, αποζημειώσεις, ρύθμιση οφελών, υπερχρεωμένα νοικοκυριά, υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, δάνεια, πιστωτικές κάρτες, ποινικό δίκαιο, οικογενειακό δίκαιο, διαζύγια, διατροφές, επιμέλεια ανηλίκων
Περισσότερα...

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

consultants-03

ΕΣΠΑ, Επιχειρηματική Ανάπτυξη, Μέτρηση επιχειρησιακής απόδοσης, Μελέτες Σκοπιμότητας Βιωσιμότητας, Επιχειρηματικά Σχέδια, Ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης (ISO, ΕΛΟΤ κλπ), Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, Υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας
Περισσότερα...

Επικαιρότητα - Τελευταίες ειδήσεις

Καταβαλλόμενο τίμημα - Δέσμευση περιουσίας

ΠΟΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ (ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟ) ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ  ΑΚΙΝΗΤΟΥ ;

Ως πράγματι καταβαλλόμενο χρηματικό ποσό για την αγορά ακινήτου θεωρείται το αληθές τίμημα που καταβάλλει ο φορολογούμενος για την αγορά αυτή.

Περισσότερα...

Ποιοι φόροι «γεμίζουν» τα κρατικά ταμεία

Τα φυσικά πρόσωπα και οι Ειδικοί Φόροι Κατανάλωσης, οι κύριοι «υπαίτιοι» για την υπέρβαση των στόχων του προϋπολογισμού το α' εξάμηνο. Αποκλίσεις στους φόρους νομικών προσώπων. Επιβεβαιώθηκε πρωτογενές πλεόνασμα 2,47 δισ. Με το σταγονόμετρο οι δαπάνες. Τα προβλήματα του ΠΔΕ.

Περισσότερα...

Τι αλλάζει στον ΕΝΦΙΑ και τα τέλη αυτοκινήτων - Ακαταδίωκτο για τους ελεγκτές

Σειρά αλλαγών και ρυθμίσεων κρύβουν οι τροπολογίες που κκατατέθηκαν στη Βουλή και αφορούν όχι μόνο τον ΕΝΦΙΑ αλλά και θέματα όπως ο φόρος εισοδήματος, το ακαταδίωκτο στελεχών που επιλέγουν τους στόχους για φορολογικούς ελέγχους κ.λπ.

Περισσότερα...

Capital controls: Πότε μπορείτε να σηκώνετε 840 ευρώ

Σε εφαρμογή τέθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου το νέο όριο αναλήψεων των 840 ευρώ ανά 15ήμερο, σύμφωνα με το ΦΕΚ χαλάρωσης των capital controls που είχε δημοσιευτεί λίγες ώρες νωρίτερα.

Περισσότερα...

Οι έξι νέες αλλαγές στη φορολογία

Κατά τρία έτη παρατείνεται η παραγραφή υποθέσεων του ΣΔΟΕ που μεταφέρθηκαν στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, καταργείται ο συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ για τα αγροτεμάχια, δίνεται παράθυρο για εισαγωγή φθηνότερων μεταχειρισμένων ΙΧ, ενώ καθίσταται προαιρετικό το φορολογικό πιστοποιητικό.

Περισσότερα...

Συνεργείο αυτοκινήτων-νυχτερινό κέντρο και άλλες τρελές ιστορίες

Χιλιάδες υποθέσεις φοροδιαφυγής που προκαλούν αίσθηση έχουν αποκαλυφθεί κατά καιρούς, ωστόσο, στην Ελλάδα πάντα καταφέρνουμε να ξεπερνάμε τους... εαυτούς μας.

Περισσότερα...

Θηλιά στην ανάπτυξη τα «κόκκινα» δάνεια

Δραματική προειδοποίηση για την ανάγκη άμεσης δράσης για την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων απηύθυνε η Τράπεζα της Ελλάδος, υπογραμμίζοντας ότι αν χαθεί και άλλος χρόνος, οι επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία θα είναι σοβαρές καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την επιστροφή της χώρας σε βιώσιμη ανάπτυξη.

Περισσότερα...

Τέσσερις μνηστήρες για το 24% του ΑΔΜΗΕ

Η ιταλική TERNA, η γαλλική RTE και oι κινεζικές State Grid και South Power Grid, φέρεται να είναι οι τέσσερις εταιρείες που εξεδήλωσαν  ενδιαφέρον για την εξαγορά του 24% των μετοχών του ΑΔΜΗΕ, στο πλαίσιο της διαδικασίας επιλογής στρατηγικού επενδυτή.

Περισσότερα...