Άρθρα

Εκτύπωση

ΓΓΔΕ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τις θέσεις προϊσταμένων σε ΚΕΦΟΜΕΠ, ΚΕΜΕΕΠ

Υπογράφηκε από τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή και δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή υποψηφιοτήτων πλήρωσης θέσεων προϊσταμένων της Διεύθυνσης του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕ.ΦΟ.ΜΕΠ), της Υποδιεύθυνσης Ελέγχων Β',

του Κέντρου Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ) και της Υποδιεύθυνσης Επανεξέτασης και Νομικής Υποστήριξης (Περιφερειακή Ενότητα Θεσ/νίκης), της Διεύθυνσης Επίλυσης Διαφορών.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, η αίτηση υποψηφιότητας υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός αποκλειστικής προθεσμίας δέκα εργάσιμων ημερών από την καταχώριση της εν λόγω πρόσκλησης στον ιστότοπο της Γ.Γ.Δ.Ε. www.publicrevenue.gr, δηλαδή από τις 26 Σεπτεμβρίου 2016 έως και 7 Οκτωβρίου 2016.

Η αίτηση υποψηφιότητας απαιτείται να φέρει υπογραφή, προκειμένου να είναι έγκυρη. Η αίτηση συνοδεύεται υποχρεωτικά από βιογραφικό σημείωμα, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της, συντάσσεται με ευθύνη του υποψηφίου και επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ