Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στόχος μας, η βιωσιμότητα και εξέλιξη της επιχείρησής σας !


Τα τελευταία χρόνια οι δύσκολες χρηματοοικονομικές συνθήκες βαρύνουν κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη εξοπλισμού απέναντι τον ανταγωνισμό. Η βιωσιμότητα, εξέλιξη και ανοδική πορεία μιας επιχείρησης –ανεξαρτήτως μορφής ΑΕ, ΕΠΕ ΙΚΕ, ΟΕ, ΕΕ, ατομική κλπ- προϋποθέτει τη διαρκή επικαιροποίηση και εκσυγχρονισμό της. Τόσο η στροφή της ενημέρωσης δια μέσου των ηλεκτρονικών πολυμέσων, όσο και οι διαρκώς μεταβαλλόμενες νομοθεσίες απαιτούν αδιάκοπη παρακολούθηση όσων αφορούν και επηρεάζουν την εξέλιξή της επιχείρησης σας.


Χάρη στην πολύχρονη εμπειρία μας καθώς και το ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών μας, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε την απαιτούμενη υποστήριξη σε οικονομικά, επιχειρηματικά και νομικά ζητήματα, με απώτερο σκοπό την κατάκτηση ή παραμονή της επιχείρησής σας σε κυρίαρχη θέση στην αγορά.


Από το 1990 προσφέρουμε στους πελάτες μας πλήρεις λογιστικές, χρηματοοικονομικές, συμβουλευτικές και νομικές υπηρεσίες -σε συνεργασία με τους αξιόπιστους και άρτια ενημερωμένους συνεργάτες μας- κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη τους.H ομάδα μας	Κυριακόπουλος Νικόλαος
Κυριακόπουλος Νικόλαος
Λογιστικές - Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975, φοίτησε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του τμήματος Λογιστικής Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ., ασκεί το επάγγελμα του Λογιστή Φοροτεχνικού από το 2000 και είναι Πρόεδρος του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών από το 2011.

Ραγκαβάς Χρήστος
Ραγκαβάς Χρήστος
Ορκωτός Ελεγκτής

Ο Ραγκαβάς Χρήστος είναι μέλος του Σώματος Ορκωτών Λογιστών (ACCA) και του Σώματος Ορκωτών Διοικητικών Λογιστών (CΙΜΑ) του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει θητεύσει από θέσεις ευθύνης σε πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εργάζεται ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και εισηγητής χρηματοοικονομικών και λογιστικής.

Βέρρας  Αλέξανδρος
Βέρρας Αλέξανδρος
Λογιστικές - Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972, φοίτησε στη Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς και ασκεί το επάγγελμα του Λογιστή από το 2000.

Πολυτίμη Πλαγάκη
Πολυτίμη Πλαγάκη
Λογιστικές - Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Γεννήθηκε στην Σπάρτη Λακωνίας το 1975, φοίτησε στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ., ασκεί το επάγγελμα του Λογιστή Φοροτεχνικού από το 2001.Σωκράτης Βερτέλλης
Σωκράτης Βερτέλλης
Νομικές Υπηρεσίες

Ο Σωκράτης Βερτέλλης είναι δικηγόρος Αθηνών. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών σπουδών του στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνέχισε τις σπουδές του αρχικώς στο Παρίσι όπου εξειδικεύτηκε στο Εμπορικό και Ασφαλιστικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης (Université Paris 1, Panthéon-Sorbonne) και ακολούθως στο Λονδίνο όπου εξειδικεύτηκε στο Δίκαιο των Η/Υ και της τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Queen Mary (Queen Mary University of London). Σήμερα ασκεί μάχιμη δικηγορία ενώ είναι σύμβουλος μεγάλης ασφαλιστικής εταιρείας καθώς και Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων εταιρείας τηλεπικοινωνιών.

Χρυσκιώτου Βασιλική
Χρυσκιώτου Βασιλική
Νομικές Υπηρεσίες

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974, φοίτησε στην Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πραγματοποίησε την άσκησή της στο δικηγορικό γραφείο του Πέτρου Λιάπη και από το έτος 2000 διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Νέα Ιωνία Αττικής.

Γαλάνης Γεώργιος
Γαλάνης Γεώργιος
Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975, φοίτησε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας και Οικονομικά-Διοίκηση Επιχειρήσεων στα Πανεπιστήμια Warwick της Βρετανίας και Yale των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει πολυετή εμπειρία σε θέσεις Marketing και Business development σε Φαρμακευτικές εταιρίες και Βιοτεχνολογίας, καταναλωτικών αγαθών και καταστημάτων Λιανικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φιλιππούσης Γεώργιος
Φιλιππούσης Γεώργιος
Λογιστικές - Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948, φοίτησε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ασκεί το επάγγελμα του Λογιστή Φοροτεχνικού από το 1979.